Arkiliikuntaprojekti

Yhdistyksellämme on käynnissä lapsiperheitä liikkeelle innostava arkiliikuntaprojekti. Projektin tavoitteena on lisätä lapsiperheiden liikunnan iloa. Saimme projektiimme NHL-kiekkoilija Olli Määtältä 2500 euron lahjoituksen, jolla olemme kattaneet kuvituksen ja materiaalikuluja. Projektimme kuvittaja Ina Majaniemi on herättänyt visiomme erittäin onnistuneesti eloon. Kuvitusta olemme käyttäneet esimerkiksi julisteissa, somemateriaaleissa sekä nyt tuoreimmassa ideassamme, koulujen arkiliikuntabingossa.

Arkiliikuntabingoomme olemme kutsuneet mukaan Jyväskylän kaikki alakoulut ja päiväkodit. Jaamme mukana oleviin kouluihin ja päiväkoreihin arkiliikuntabingot, joita joikainen perhe täyttää kotona kevään 2020 aikana. Ideana on, että bingon ruuduissa on liikuntaan innostavia tehtäviä, jotka oat helppoja ja hauskoja toteuttaa perheen kesken pienin ponnistuksin. Bingolaput poikkeava hieman ikätason mukaan toisistaan. Bingoon osallistuvat päiväkotiryhmät ja luokat osallistuvat opettajan johdolla arvontaan, jossa palkintona on yhdelle luokalle tai päiväkotiryhmälle yhteistä aikaa ja aktiviiteetteja. 

Syksyn 2019 aikana yhdistyksemme Facebook-sivuillamme on käynnissä kahden viikon välein arkiliikuntaan liittyvä arvonta, josta voi voittaa lapsiperheille suunnattuja hauskoja ja hyviä palkintoja. Kannattaa siis ehdottomasti ottaa seurantaan Facebookimme, MLL Jyväskylän yhdistys ry. Facebookista saat muutenkin hyödyllistä tietoa yhdistyksestämme ja arkiliikuntaprojektistamme. 

Materiaalipankistamme löydät arkiliikuntaprojektimme kuvat Ina Majaniemen kuvittamana.