Avoin päiväkoti

Perhekeskus Tourutuvan avoin päiväkoti on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Avoimen päiväkodin toiminnan sisältönä on vapaa leikki sekä päivittäin ohjattu toiminnallinen tuokio, joka pitää sisällään mm. musiikin ja leikin sekä vanhempien ohjauksella tapahtuvan askartelun. Avoimen päiväkodin tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä myös vanhemmuutta tukien sekä tarjota vertaistuen mahdollisuus. Avoimen päiväkodin toimintaan voi tulla mukaan milloin vain, ei ennakkoilmoittautumista.

Avoimen päiväkodin toimintapäivät ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-12.30. ohjattu hetki klo 10.30

Leikin, keskustelun ja yhteisten puuhien lomassa voi nauttia kupin kuumaa kahvia ja talon leivonnaisia tai omia
eväitä perhekeskuksen kahvihuoneessa. Itsepalveluperiaatteella toimiva edullinen kahvila on avoinna avoimen
päiväkodin aikaan. Asiakkaiden käytössä on myös jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Odottaville ja vauvaperheille tarkoitettu ryhmä kokoontuu torstai iltapäivisin klo 14-16. Vauvakerhossa voit tavata toisia vauvoja ja heidän vanhempiaan. Vauvaperheiden ip:ssä on pieni ohjattu vauvojen musiikkihetki ja viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa vapaan oleskelun lomassa. Mahdollisuus myös kahvitteluun.

Taaperoikäisille lapsille (8kk-1,5 v) ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu ryhmä kokoontuu keskiviikko iltapäivisin klo 14-16.
Taaperokerhossa on myös joka kerta pieni ohjattu laulu/loruhetki ja viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa vapaan oleskelun ja kahvittelun lisäksi.

Avoimen päiväkodin käyttömaksut:

MLL:n  jäsenet: 1,5 €/ perhe/kerta tai 30 € / lukukausi