Tietoa meistä

Yhdistyksemme on toiminut yli sata vuotta jyväskyläläisten lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta, tehden kussakin ajassa tarvittavaa lastensuojelu- ja vaikuttamistyötä. MLL Jyväskylän yhdistys ry:n perustamisvuotena 1921 paikalliset lapset ja perheet ovat eläneet hyvin erilaista arkea kuin me nyt, mutta jotkut asiat ovat pysyneet samana; lapsilla on oikeus hyvään arkeen ja me yhdistyksenä toimimme tämän asian hyväksi paikallisella tasolla. 

Toimintaamme ohjaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton arvot:

MLL:n arvot

  • Lapsuuden ja vanhemmuuden arvostus
  • Yhdenvertaisuus
  • Ilo

Yhdistyksen hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Yhdistyksen ylintä päätäntävaltaa käyttää kevät- ja syyskokoukset, joihin kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita. Kokoukset kutsutaan koolle sähköpostitse sekä sosiaalisen median kautta vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. 

Toimintamme keskiössä on Perhekeskus Tourutupa, joka on ammattilaisten pyörittämä lapsiperheiden kohtaamispaikka. Lisäksi organisoimme ja toteutamme erilaisia projekteja ja kampanjoita yhteistyössä  lasten ja perheiden hyvinvointia tukevien yhdistysten ja yritysten kanssa.