Perhekeskus Tourutupa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Jyväskylän yhdistys ry:n ylläpitämä Perhekeskus Tourutupa on alle kouluikäisten lasten perheiden kohtaamispaikka Tourukadun varressa. Perhekeskuksen toiminta koostuu avoimen päiväkodin toiminnasta, kerhotoiminnasta ja iltatoiminnasta sekä välinevuokrauksesta.

Perhekeskus Tourutupa on lapsiperheiden tukikohta, jolla on upeat, lapsilähtöisesti suunnitellut tilat lähellä keskustaa. Perhekeskuksella perheet voivat tavata toisiaan, osallistua toimintaan ja saada palveluita. Tourutuvalta löytyy leikkikavereita, ystäviä ja juttuseuraa sekä ideoita, virkistystä ja tukea. Toimimme ajatuksella: ”kun vanhemmat voivat hyvin, myös lapset voivat hyvin”, siis vanhemmuutta tukien.

Toimintaamme ohjaavat arvokkaat arvomme ovat lapsen arvostus, yhdessä tekemisen ilo, asiakaslähtöisyys ja perhekeskeisyys.