Jäseneksi Jyväskylän yhdistykseen

Tue oman yhdistyksesi toimintaa!

MLL Jyväskylän yhdistyksen jäseneksi liittyminen on helppoa. Klikkaa linkkiä ja seuraa ohjeita. Yhdistyksemme toimii Jyväskylän keskustan alueella, joten muistathan laittaa postinumeroksi keskustan alueen postinumeron (40100).

Aikuiset

Jäsenmaksumme on 25€ ja se on voimassa vuoden kerrallaan. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain postin tuomalla laskulla. Jäsenenä saat jäsenkortin joka oikeuttaa alennuksiin toiminnassamme mm. Tourutuvalla, sekä Perheemme -lehden jota keskusjärjestömme toimittaa.

Lapset ja nuoret jäsenenä

0-11-vuotiaat lapset voivat liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, jäsenyys on ilmainen ja voimassa sen vuoden loppuun kun lapsi täyttää 12 vuotta. 12 - 14-vuotiaat saavat vuoden voimassa olevan MLL:n jäsenkortin, mutta heiltä ei peritä jäsenmaksua. 15 - 17-vuotiaat nuoret saavat myös jäsenkortin, ja heidän jäsenyytensä maksaa puolet paikallisyhdistyksen jäsenmaksusta. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.